reklamat
Frika nga rritja e çmimeve po përshpejton më tej blerjet dhe gjeneron presion rritës mbi çmimet

Reflacioni

Jemi mësuar të dëgjojmë terma ekonomikë si inflacion, hiperinflacion, deflacion etj. Arsyeja pse nuk është kështu...

Deflacioni mund të jetë më serioz se inflacioni madje

Deflacioni

Deflacioni është e kundërta e asaj që do të ishte inflacioni. Ky artikull do të përpiqet të shpjegojë se çfarë...