Kasale klaudi

Kam vite që po investoj në tregje, vërtet për një arsye apo një tjetër bota e investimeve më ka interesuar që kur isha në shkollën e mesme. Të gjithë këtë aspekt unë e kam ushqyer gjithmonë nën përvojën, studimin dhe një azhurnim të vazhdueshëm të ngjarjeve. Nuk ka asgjë për të cilën jam më i apasionuar sesa të flas për ekonomi.