Naon jinis asuransi mobil perusahaan aya?

asuransi mobil perusahaan

Asuransi mobil mangrupikeun poko anu ngagaduhan kendaraan terang pisan. Nanging, nalika anjeun gaduh perusahaan anu nganggo mobil atanapi jinis kendaraan perusahaan sanésna, éta nganggo asuransi khusus, disebat asuransi mobil perusahaan.

Tapi naon asuransi éta? Naon jinisna aya? Kumaha cara ngitungna? Naha aya kaunggulan anu langkung seueur tibatan asuransi mobil normal? Kami ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu.

Naon asuransi mobil perusahaan

Sacara umum, asuransi mobil perusahaan mangrupikeun cara ngajaga éta kandaraan anu ngagaduhan kagunaan propésional, nyéta, éta dipaké pikeun ngalakukeun padamelan. Éta henteu sami sareng asuransi pribadi, contona anu anjeun gaduh dina mobil anjeun atanapi motor, sabab anjeun henteu nganggo pikeun padamelan, tapi pikeun perjalanan, luang ... dina basa sejen, panggunaan pribadi.

Jinis asuransi ieu ngagaduhan kaayaan anu béda tibatan anu dipikaterang sareng ogé sarat anu béda Éta bakal gumantung kana jinis anu dipilih (kumargi aya sababaraha pilihan). Tapi sateuacan nyarioskeun jinis asuransi mobil pikeun perusahaan, anjeun kedah terang jenis kendaraan naon anu tiasa diasuransikeun ku ieu. Sacara umum, anjeun tiasa mastikeun:

  • Pikeun mobil perusahaan. Nyaéta, pikeun mobil panumpang anu dianggo ku padamel atanapi manajer perusahaan anjeun pikeun tiasa ngalakukeun padamelan éta. Di dieu anjeun ogé tiasa ngalebetkeun van atanapi truk sabab éta kendaraan anu dianggo pikeun pangiriman, ngangkut, jasa téknis ...
  • Pikeun mesin. Urang nyarioskeun perkawis mesin kendaraan, anu ogé tiasa ngagaduhan asuransi.
  • Dina treuk sareng kendaraan beurat. Éta kendaraan anu, kusabab kaayanana, meryogikeun asuransi anu langkung khusus pikeun aranjeunna.
  • Dina armada. Akhirna, anjeun gaduh asuransi mobil perusahaan pikeun "armada", ngartos sapertos seueur kendaraan dina perusahaan. Salaku conto, dina perusahaan beus, aranjeunna panginten kedah seueur ngaliput rute anu bénten-bénten.

Jinis asuransi mobil perusahaan

Jinis asuransi mobil perusahaan

Dina modalitas asuransi pikeun mobil perusahaan, urang mendakan dua jinis:

Asuransi ku armada

Éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling dipilih ku perusahaan sabab dicirikeun ku ngalangkungan sadaya kendaraan perusahaan dina hiji kontrak. Ku cara kieu, jinis asuransi dumasar kana sinyalna dipilih, tiasa milih pihak katilu, pihak katilu nambahan atanapi asuransi résiko pinuh.

Sareng naon cakupan anu paling umum? Nya, éta tiasa janten jandéla, maling, seuneu ... Mémangna nyaéta perusahaan dipasihan kalenturan anu hébat sabab anu dimaksud nyaéta nyiptakeun asuransi anu nutupan kabutuhan unggal kendaraan.

Salaku kaanehan, nya éta sadaya pemegang kawijakan kendaraan kedah diyakinkeun, nyaéta, ka saha waé anu tiasa ngagunakeunana dina sababaraha waktos. Malah dina armada perusahaan nyéwa mobil, sami waé ogé dilakukeun.

Jinis asuransi mobil perusahaan

Asuransi béda tina armada anu sami

Pilihan séjén diantara jinis asuransi pikeun perusahaan nyaéta nanggungkeun asuransi unggal kandaraan numutkeun panggunaan na. Aranjeunna bakal aya dina armada anu sami, tapi masing-masing bakal ngagaduhan kaayaan sareng liputanna nyalira.

Es mirip pisan sareng asuransi individu, tapi ku kaunggulan anu tangtu, langkung-langkung upami jumlahna seueur kendaraan pikeun diasuransikeun. Tangtosna, dina seueur kasus boh anu gaduh kawijakan sareng anu ngagaduhan asuransi sami "jalmi", sareng tiasa janten nami perusahaan.

Kumaha ngitung asuransi mobil

Sateuacanna, pikeun ngitung asuransi mobil di perusahaan asuransi, anjeun kedah angkat ka kantor supados aranjeunna masihan koméntar kana pilihan anu béda, panutup sareng ngajantenkeun anjeun perkiraan biaya asuransi éta. Nanging, téknologi anyar parantos ngamungkinkeun anjeun nyingkah ieu sareng nyandak anjeun ngalaksanakeun prosés nyalira.

Jang ngalampahkeunana, anjeun kedah lebetkeun halaman wén asuransi anu dipikaresep ku anjeun sareng aranjeunna bakal ngagaduhan formulir atanapi bagian anu ngalangkungan sababaraha léngkah dimana anjeun tangtoskeun jinis asuransi anu anjeun pikahoyong, kandaraan sareng sinyalna, aranjeunna bakal masihan anjeun hasil akhir (kadang dina layar, waktos sanés dina email anjeun) kalayan perkiraan harga. Salaku conto, asuransi mobil tiasa diitung di dieu.

Anu dilakukeun ku batur nyaéta nelepon anjeun ku telepon pikeun mamatahan anjeun sareng ningali naha anjeun resep kana asuransi. Dina kasus-kasus éta, aranjeunna sakapeung tiasa ningkatkeun harga anu dipasihkeun ku aranjeunna online, atanapi aranjeunna langkung fleksibel. Bisi naon waé, itungan ieu samentawis, kumargi engké anjeun tiasa ngaji naha henteu kalebet langkung seueur cakupan sareng, sahingga, gaduh asuransi mobil anu langkung lengkep.

Mangpaat asuransi kendaraan perusahaan

Mangpaat asuransi kendaraan perusahaan

Mertimbangkeun gaduh asuransi mobil perusahaan, naha armada atanapi henteu, tiasa nyayogikeun kauntungan anu tangtu pikeun perusahaan. Sareng éta henteu sami pikeun ngajamin mobil hiji tibatan ngalakukeunana ka 20 kendaraan. Asuransi condong nawiskeun tabungan anu penting pikeun jumlah asuransi anu bakal dikontrak, sakapeung dugi ka 40% atanapi langkung tina harga sareng gumantung kana sinyalna anu dikontrak.

  • Aranjeunna tiasa gaduh saloba coverages salaku asuransi individu; atanapi gaduh cakupan anu langkung seueur kumargi panggunaan anu dipasihkeun kana mobil pribadi henteu sami sareng mobil perusahaan.
  • Asuransi langkung fleksibel. Asuransi perusahaan langkung fleksibel sabab adaptasi sareng karakteristik bisnis, jumlah kendaraan sareng kaayaan anu kedah dipibanda (upami aya asuransi pikeun supir anu béda, bantosan di sisi jalan, kandaraan ngagentos ...).
  • Prosedur dilancarkeun. Perusahaan biasana henteu ngayakeun asuransi mobil perusahaan tunggal; ngalakukeun sababaraha. Sareng manajemén dilaksanakeun, kalayan dikecualikeun, dina hiji kabijakan.
  • Éta tiasa dikontrak online. Aduh kudu nyéépkeun waktos ka kantor; ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna online sareng ngatur sadayana.
  • Perbaikan anu diasuransikeun. Aranjeunna nyayogikeun bengkel mérek pikeun perusahaan anu diasuransikeun, atanapi ka perusahaan asuransi éta nyalira, sapertos anu, upami aya masalah sareng kendaraan, aranjeunna angkat ka bengkel khusus kalayan suku cadang asli.

Naha anjeun pikir henteu pantes pikeun milari asuransi mobil perusahaan sareng mimiti hemat?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.