Kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan

Kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan

Pasti anjeun terang laporan kahirupan gawé ogé, atanapi bahkan parantos naroskeun, salami hirup anjeun, sababaraha. Nanging, anu sakedik terang nyaéta aya ogé laporan kahirupan kerja perusahaan. Ayeuna, kumaha anjeun kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan?

Upami anjeun pangusaha atanapi boga bisnis sareng anjeun henteu kantos nguping ieu sateuacanna, anjeun resep. Kami bakal ngawartosan anjeun naon laporan kahirupan kerja perusahaan, kumaha kéngingkeunana sareng detil anu sanés yén anjeun kedah tetep émut.

Naon laporan kahirupan kerja perusahaan

Naon laporan kahirupan kerja perusahaan

Sateuacan diajar kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan, anjeun kedah ngartos konsép na. Numutkeun ka Jaminan Sosial, éta ngarujuk kana dokumén anu ngandung inpormasi anu paling penting sareng relevan ngeunaan kontribusi Jaminan Sosial perusahaan, tapi teras ti taun kamari.

Laporan ieu mimiti dikirim dina 2018, sareng sajauh taunan éta dikirim ka perusahaan anu ngadamel padumukanana ngalangkungan Sistem Padumukan Langsung.

Tujuanana henteu sanés nyaéta ngabantosan perusahaan ngagaduhan inpormasi anu relevan ngeunaan kontribusina, salian ti mempermudah kawajiban nyumbangkeun, nyayogikeun inpormasi sareng nawiskeun data khusus dina hal jumlah sareng perhitungan pikeun unggal padamel.

Saha anu tiasa nyungkeun éta?

Upami anjeun perusahaan anu parantos ngadaptarkeun padamelan dina sataun kamari, upami anjeun parantos ngalebetkeun kuota kuota ngalangkungan Sistem Padumukan Langsung, anjeun bakal tiasa nyungkeun éta atanapi ngantosan Jaminan Sosial ngirimkeun ka anjeun.

Laporan kahirupan damel perusahaan: naon data anu dikandungna

Laporan kahirupan damel perusahaan: naon data anu dikandungna

Sapertos sareng laporan kahirupan padamelan padamel, dina kasus laporan perusahaan data na sami pisan. Ieu dibagi kana opat bagian:

  • Data idéntifikasi. Éta mangrupikeun inpormasi anu ngagaduhan ngeunaan perusahaan: alesan atanapi nomer idéntifikasi pajak, Kode Listing Utama, kantor anu didaptarkeun, email, sareng kode akun Menengah.
  • Data cutatan. Éta mangrupikeun bagian anu paling penting kusabab éta ngalebetkeun sadaya data anu dipikaresep: padumukan ditepikeun; waragad anu diitung ku TGSS; basis kontribusi, pangirangan sareng santunan; barang remunerasi mayar; waragad dilebetkeun; status panghasilan tina jaminan Jaminan Sosial; sareng panundaan kuota.
  • Data sanés ti CCC Utama. Dimana sagala jinis inpormasi perusahaan disimpen ngeunaan Code Akun Kontribusi Utama. Ogé di dieu, perjanjian anu dipiboga ku perusahaan sareng data minat anu sanés anu aya hubunganana sareng CCC Utama (kolaborasi silih atanapi silih, perjanjian koléktif, jst.) Bakal kalebet.
  • Inpormasi grafik. Di mana anjeun bakal mendakan épolusi kontribusi Jaminan Sosial; jumlah pagawé di unggal akhir bulan sareng ku jinis kontrak padamelan; volume padamelan numutkeun kontrak sareng jam anu saleresna. Éta pisan visual kumargi éta ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun inpormasi éta ngan saukur ku ningali grafik batang sareng bunderan anu anjeun tawarkeun.

Sadaya data ieu kedah cocog sareng naon anu anjeun gaduh di perusahaan anjeun. Nyatana, urang nyarankeun yén anjeun ngalaksanakeun rékor anu sami sareng laporan sahingga, dina akhir taun, anjeun tiasa mastikeun yén data anu ngagaduhan Jaminan Sosial sami sareng anu anjeun cekel.

Kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan

Ngakses laporan kahirupan kerja perusahaan gampang pisan dilakukeun. Anu anjeun peryogikeun nyaéta aksés ka halaman wéb Jaminan Sosial sareng, saatos di dinya, Kantor Pusat Éléktronik Kaamanan Sosial.

Anjeun kedah nomeran bagian "Telematic Notifications" sareng, nalika mencét, milari "Komunikasi Telematik".

Laporan kedahna ditingali di tempat ieu sareng anjeun tiasa ngaunduh, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngakses komunikasi anu sanés. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa ngahubungi Jaminan Sosial pikeun ningali aya masalah sareng inpormasi anu disayogikeun atanapi anu aranjeunna tampi, utamina pikeun milarian terang naha anjeun ngalaksanakeun hal-hal anu saé sareng anjeun henteu ngagaduhan masalah.

Ngeunaan komunikasi, pas anjeun aya di jero Kantor Éléktronik anjeun tiasa mariksa «Perusahaan / Afiliasi sareng Registrasi / Telepon sareng komunikasi email ti dunungan pikeun mastikeun yén aranjeunna gaduh data anu leres sahingga béwara tiasa ngahontal anjeun.

Kumaha upami data anu anjeun gaduh ngeunaan perusahaan anjeun henteu sami sareng laporan

Kumaha upami data anu anjeun gaduh ngeunaan perusahaan anjeun henteu sami sareng laporan

Bisa jadi hal éta, saatos terang kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan, sareng ngaunduh, data di dinya henteu saluyu sareng naon anu anjeun gaduh. Nyaéta, aya henteu sami diantara aranjeunna. Ieu henteu anéh kajantenan, teu biasa, tapi aya kasus anu tiasa kajantenan.

Sareng naon anu kedah dilakukeun dina kasus-kasus éta? Anu mimiti, Hal anu mimiti kami naroskeun nyaéta anjeun marios data anu anjeun kedah tingali naha aya kasalahan manusa nalika nyiapkeun laporan pribadi perusahaan anjeun, atanapi anu anjeun parantos nyerat salah. Upami henteu, sareng éta tetep henteu saluyu sareng data Jaminan Sosial, anjeun kedah milarian kasalahan naon waé sareng mastikeun yén anjeun leres-leres ngolah sadaya inpormasi ka entitas.

Upami kitu, anjeun bakal kedah janjian di Jaminan Sosial nampilkeun kasus ieu sareng tiasa menerkeun inpormasi anu dipibanda pikeun perusahaan anjeun.

Upami éta kasalahan anjeun, anjeun ogé kedah ngadamel pasini sareng Jaminan Sosial pikeun ngatur status perusahaan. Éta tiasa nunjukkeun yén aranjeunna nempatkeun sanksi ka anjeun, tapi upami aranjeunna ningali yén anjeun parantos polah dina iman anu murni, henteu aya anu serius anu kedah kajantenan; Ayeuna, upami anjeun henteu sareng aranjeunna mendakan anjeun, maka denda tiasa langkung luhur.

Ayeuna anjeun terang sakedik deui ngeunaan dokumén ieu sareng kumaha kéngingkeun laporan kahirupan kerja perusahaan, upami anjeun ngagaduhan, anjeun parantos terang naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun mariksa yén data na leres sareng, ku sabab éta, anjeun ngatur perusahaan .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gilbert cenahna

    Me interesa mucho estoy ya que hace poco cree mi empresa en Luxemburgo está esta empresa la cree con una consultora internacional llamada Foster Swiss la cual me ofreció una planificación fiscal pero me interesa mucho de lo que hablas.