Bursa Saham Cina

Pasar saham Cina mangrupikeun salah sahiji anu pang kuatna

Aya seueur indéks saham anu tiasa urang mendakan dina tukeur anu béda. Éta sadayana éntitas anu urang tiasa nanem modal. Nanging, dina sababaraha waktos sababaraha rupa indéks disatukan, biasana ti perusahaan terkuat, pikeun ngahijikeun indéks nagara khusus. Salah sahiji anu kuat, tanpa diragukeun, nyaéta pasar saham Cina.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, aya seueur saham indéks sareng kadang-kadang matak lieur atanapi sesah milarian anu dipikaresep ku kami. Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun tentang indéks saham pasar saham Cina, komponénna sareng jadwal na.

Naon nami indeks pasar saham Cina?

CSI 300 mangrupikeun indéks saham pasar saham Cina

Indéks saham utama Cina disebut CSI 300. Éta mangrupikeun indéks saham anu beurat-kapitalisasi éta dirancang pikeun agrégat kinerja 300 saham luhur anu didagangkeun boh di Bursa Efek Shanghai sareng Bursa Saham Shenzhen. Éta ngagaduhan dua sub-indéks: indéks CSI 100 sareng indéks CSI 200. Salain anu utama, aya indéks sanés pasar saham Cina gumantung kana panyipta. Ieu kalebet FTSE China A50, anu kalebet saham ngan ukur dina bursa saham Shanghai sareng Shenzhen.

Pikeun pasar saham Hong Kong kami gaduh Hang Seng. Indéks ieu ngagambarkeun 33 perusahaan panggedéna di Hong Kong. Ieu nempatan 65% tina total perusahaan anu didaptarkeun.

Mangtaun-taun, éta dianggap tara Cina kana indéks S&P 500 sareng indikator anu langkung saé tina pasar saham Cina tibatan indéks komposit SSE anu langkung tradisional. Indéks na disusun ku China Securities Index Company, Ltd. Éta dianggap indéks kelas munggaran pikeun bursa saham Cina daratan. Indéks kelas hiji nyaéta anu dipimilik ku perusahaan anu gaduh reputasi nasional pikeun kualitas, reliabilitas, sareng kamampuan pikeun ngoperasikeun nguntungkeun dina waktos anu saé sareng goréng.

CSI 300 komponén

Dinten ayeuna, Méi 2021, Indéks Bursa Saham Cina CSI 300 diwangun ku total 293 éntitas anu urang badé sebutan salajengna:

  • Cangehgar A
  • Aerosapce Otomatis
  • Hawa Cina A
  • Aisino Corp.
  • Aluminium Corp Cina
  • Angang Steel A
  • Semén Anhui Conch
  • Anhui Jianghuai Auto
  • Amanah Anxin
  • Anyang Beusi & Baja
  • Aodong A
  • Pesawat Avic A
  • Bank Beijing
  • Bank Cina A
  • Jaringan CATV Beijing Gehua
  • Bentang Kalér Beijing A
  • Bank Komunikasi Co. Ltd.
  • Bank Nanjing
  • Beijing Tiantan Bio
  • Beijing Tongretang
  • Bank Ningbo A
  • Boading Tianwei Baobian
  • BaoJi Titanium
  • Baolihua A
  • Baoshan Beusi & Baja
  • Ibukota Beijing
  • Dev Modal Beijing
  • Beigi Foton Motor
  • Konstruksi Urban Beijing
  • Beijing Vantone
  • Binjian Re A
  • Susu Terang & Dahareun
  • Cina Aerospace
  • Cina Baoan Group Co. Ltd.
  • Changan Otomatis A
  • Cina Citic Bank A
  • Énergi Batubara Cina
  • Changjian Sec A
  • Cina Konstruksi Bank Co.
  • Cina CSSC
  • Chenming Kertas A
  • Cina Ehterprise
  • Grup Cina Gezhouba
  • Kota Tionghoa A
  • Cina Jushi
  • Asuransi Kahirupan Cina A
  • COSCO Pengiriman
  • Cosco Pangiriman Dev
  • Cina Padagang Bank
  • Pangiriman Énergi Padagang Cina
  • COSCO Pengiriman Energi trans
  • COSCO Pengiriman Khusus
  • Perbankan Cina Minsheng
  • Cina Kalér Bumi Langka Bumi Hi-Tech
  • Harta Cofco A
  • Gula TunF COFCO
  • Cina Oilfield A
  • Asuransi Pasipik Cina
  • Pabrik Bir Chongqing
  • Petrol Cina A
  • Railway Cina A
  • Perumahan Cinda
  • Konstruksi Railway Cina
  • Railway Cina Hi-tech
  • Ceko Guoan A
  • Cina Railway Tielong
  • Cina Sumberdaya DC Pharm
  • Kaamanan CITIC
  • Cina Shenhua Energy SH
  • Cina Kidul Airlines A
  • Cn Metal Eng A
  • Cina Kidul Qiyuan Bd. C
  • Cina Spacesat
  • Treuk Cnhtc A
  • Industri Olahraga Cina
  • Konstruksi Propinsi Cina
  • Cr Sanjiu A
  • Cina Serikat Jaringan Comm.
  • Cina Vanke A.
  • CRRC A
  • Cina Yangtze Kakuatan
  • Cs Zoomlion A
  • Csg Ngagaduhan A
  • CSSC lepas pantai & Téknik Laut
  • Daquin Railway
  • Dashang
  • Datang Internasional Kakuatan A
  • Indong Batubara Datong
  • Angkutan Dazhong A
  • Dong-E E-Jiao A
  • Dongfang Electric A
  • Dongfeng Automobile
  • Dr Peng Telecom sareng Média
  • Pipa mulur A
  • Bahan Karbon FangDa
  • Jauh Mobil A
  • Faw Xiali A
  • Keuangan St A.
  • Pangadeg Tech
  • Fujian Expressway Dev
  • Fuyao Kaca A
  • Gansu Yasheng Industrial
  • GD Kakuatan Dev
  • Gemdale Corp.
  • Gree Electric A
  • Énergi Guanghui
  • Guangshen Railway
  • Guangxi Guiguan
  • Bandara Guangzhou Baiyun
  • Guilin Sanjin A
  • Guizhou Panjian Batubara
  • Guoyuan Sek A.
  • Hainan Airlines A
  • Haitong Securities
  • Harbin Farm
  • Hebei Steel A
  • Tatanén Heilongjiang
  • Henan Pinggao Electric
  • Henan Zhongfu Industrial
  • Hongda
  • Hongxing Beusi & Baja
  • Hua Xia Bank
  • Dana HuaAn Huicaitong MMkt
  • Huadian Kakuatan A
  • Huafa Indsutrial Zhuhai
  • Huajin Kimia A
  • Hualan Biolog A
  • Huaneng kakuatan Internasional
  • Huawen Media A
  • HUAYU Otomatis
  • Hunan Gold Corp.
  • Huolinhe Batubara A
  • ICBC
  • Bank Industrial
  • Batin Mongolia BaoTou Steel
  • Wadah Intl A.
  • Jiangsu Hengrui
  • Jiangsu Sunshine
  • Jiangxi Tambaga A
  • Jalan Raya Jiangxi Ganyue
  • Jiaozuo Wanfang Aluminium
  • Jiangxi Hongdu Aviation
  • Semén Jidong A
  • Jilin yatai
  • Jinduicheng Molybdenum
  • Jizhong Énergi A
  • Joincare Farm
  • Joyoung A
  • Bahan Kimia Énergi Kailuan
  • Kangmei Pharm Kingfa Sci & Tech
  • Kweichow moutai
  • Lao Jiao A
  • Liaoning Cheng Da
  • Liugong A
  • Maanshan Beusi & Baja
  • Perusahaan Metalurgi Cina
  • Alat-alat Dev
  • Perumahan Myhome A
  • Nanjing Beusi & Baja
  • Neusoft
  • Mudah-mudahan Anyar Liuhe A
  • Farmasi Cina Kalér
  • Kalér-Kalér Sek
  • Pegangsaan Laut A
  • Téknik Minyak Luar Negeri
  • Grup Orient
  • Kaamanan Pasipik
  • PetroChina A
  • Ping An Bank A
  • Asuransi ping Ping
  • Pingdingshan Tianan Batubara
  • Pingzhuang Ener A
  • Grup Perumahan Poli
  • Bank Pangembangan Pudong
  • Qingdao Haier
  • Qinghai Saltlake A
  • Palabuan Rizhao
  • SAIC Motor Corp.
  • Sany Industri beurat
  • Sd Haihua A
  • Kakuatan SDIC
  • Énergi SDIC Xinji
  • Sgis A
  • Pertambangan Emas Shandong
  • Shandong Hai-gancang
  • Shanghai AJ
  • Shanghai Bailian A
  • Shandong Emas Hualu Hengshenge
  • Shandong Beusi sareng Baja
  • Pangwangunan Shanghai
  • Shanghai Datun Énergi
  • Shandong nanshan
  • Utilitas Publik Shanghai DaShong
  • Listrik Shanghai
  • Shantui Constr A
  • Shanghai Fosun Farm
  • Shanghai Industrial Dev
  • Sichuan Changhong Electric
  • Énergi Sichuan Chuantou
  • Bandara Internasional Shanghai
  • Pelabuhan Internasional Shanghai
  • Jalan Raya Sichuan
  • Sichuan Swellfun
  • Shanghai Jinqiao Ékspor A
  • Shanghai Lujiazui Keuangan A
  • Anggur Shanxi Xinghuacun Fen
  • Shanghai Merchanical & Eléktro A
  • Shanghai Anyar Huan Pu
  • Shen Huo A
  • Média Ortiental Mutiara Shanghai
  • Shanghai SMI
  • Shenergy
  • Torowongan Shanghai
  • Zona Perdagangan Bébas Shanghai Waigaoqiao
  • Shengyi Tech
  • Wisata Shanghai Yuyuan
  • Shanghai Zhangjiang Hi-Tech
  • Shenzhen Agric A.
  • Shenzhen Kaifa A
  • Shanghai Zhenhua Heavy Industries A
  • Shanghai Zhixin Electric
  • Shanxi Lanhua Sci-Tech
  • Énergi Shanxi LuAn
  • Shanghai zijiang
  • Shougang A
  • Shuanghui Dev A
  • Shunfa Hengye A
  • Sieyuan Electric A
  • Sinochem Internasional
  • Sinolink Kaamanan
  • Téknik Sinoma
  • Sinopec Shanghai A.
  • Kaamanan Kulon Kidul
  • Dagang Suning A
  • Suning Uni A
  • Bandara Sz A.
  • Sz Énergi A
  • Taigang A
  • Gasy Batubara Taiyuan
  • Industri beurat Taiyuan
  • Tbea Co Ltd.
  • Tcl Corp A.
  • Teda A
  • Tian Di Élmu & Teknologi
  • Ibukota Tianjin
  • Pangwangunan Jinbin Tianjin
  • TV & Siaran A.
  • Palabuan Tianjin
  • Tianma Bantalan A
  • Tongling Nfm A
  • Tsinghuatongfang
  • Pabrik Bir Tsingtao
  • Valin Steel A
  • Wangfujing
  • Wanhua Kimia
  • Wanxiang A
  • Weichai Kakuatan A
  • Tambang Kulon
  • Sutra Wujian A
  • Wuliangye A
  • Mesin Xcmg A
  • Xiamen C&D
  • Xiamen Tungsten
  • Xiandai Investasi A.
  • Xinhu Zhongbao
  • Xinjiang Guannong
  • Xinyu Beusi & Baja
  • Xishan Batubara A
  • Xj Goldwind A
  • Yangquan Batubara
  • Pertambangan Batu Bakar Yanzhou
  • Yunnan Alumin A
  • Yunnan Baiyao A
  • Ngora ngora
  • Yunnan Chihong
  • Yunnan Tambaga A
  • Yonyou Network Tech
  • Yunnan Metropolitan
  • Yunnan Tin A
  • Yihua Chem A
  • Yunnan Yuntianhua
  • Komoditi Zhejiang
  • Zhejiang Longsheng
  • Zhengzhou Yutong Bus
  • Pangobatan Zhejiang
  • Zhejiang Nhu A
  • Zhongjin A.
  • Zhongjun Emas
  • Zhejiang XinAn Kimia
  • Zijin Pertambangan A
  • Zs Utiliti A
  • Zte A

Iraha pasar saham Cina dibuka?

Pasar anu bénten-bénten, kalebet Bursa Saham China, gaduh jam anu sanés

Investor anu saé terang pentingna terang jam buka bursa. Sakumaha anjeun parantos terang, bursa saham diwangun ku perusahaan komersial, perusahaan investasi, bank, calo eceran, jst. Jelas, Sadaya éntitas ieu nuturkeun adat istiadat sareng jadwal nagara tempat aranjeunna ayana. Asivque seueur kantong gaduh jam buka anu bénten-bénten sareng henteu raoseun terang naon éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Investasi emas dina hubungan inflasi sareng artos suplai

Dina kasus Cina, salaku conto, yuan henteu sopan nalika urang Cina ngarayakeun taun énggal, sabab pasar tetep ditutup secara lengkep. Kusabab kaanehan sapertos kieu, disarankeun pisan pikeun terang jadwal bursa saham. Hatur nuhun kana elmu ieu kami bakal terang iraha urang tiasa nganggur ngurus liburan lokal, atanapi ogé nalika nutup jabatan atanapi ngamimitian dagang. Naon deui, Aranjeunna bakal ngabantosan urang pikeun mikawanoh sababaraha momen likuiditas sareng volatilitas anu langkung ageung di pasar. Kauntungan sanés anu terang kana jadwal nawiskeun kami nyaéta terang kumaha ngamangpaatkeun momen muka sareng nutup, kumargi dina waktos-waktos éta aya parobihan dina harga jaminan. Ku cara kieu éta bakal tiasa nyiptakeun strategi sareng ngamangpaatkeun boh naékna sareng turunna dina kahadean urang.

Bursa Saham Asia sareng Jadwalna

Salajengna urang bakal ningali daptar bursa Asia sareng jadwal masing-masing:

  • Arab Saudi (TASI): 10:00 dugi ka 15:00 (UTC: +3)
  • Bangladés (DSEX): 10:30 dugi ka 14:30 (UTC: +6)
  • Koréa Kidul (KOSPI sareng KOSDAQ): 09:00 dugi ka 15:30 (UTC: +9)
  • Cina Shanghai (SSE 50): 09:30 dugi ka 15:00 (UTC: +8). Dahar beurang: 11:30 dugi ka 13:00 siang
  • Shenzhen (SZSE 100, SZSE 200, SZSE 300): 09:30 dugi ka 15:00 (UTC: +8)
  • Dalian (futures): 09:00 dugi ka 15:00 (UTC: +8)
  • Filipina (PDEx): 09:00 dugi 16:00 (UTC: +8)
  • Hong Kong (HSI): 09:30 dugi 16:00 (UTC: +8)
  • India Mumbai (BSE sareng S&P): 09:15 dugi ka 16:30 (UTC: +5)
  • Kalkuta (CSE 40): 10:00 dugi 18:00 (UTC: +1)
  • Nasional (NIFTY): 09:15 dugi ka 15:30 (UTC: +1)
  • Indonesia (IDX): 09:00 dugi 16:00 (UTC: +9)
  • Iran (TEPIX sareng TEDPIX): 09:00 dugi ka 12:00 (UTC: +3)
  • Israél (TA-35 sareng TA-125): 09:00 dugi ka 17:30 (UTC: +2)
  • Jepang Tokyo (Nikkei 225 sareng TOPIX): 09:00 dugi ka 15:00 (UTC: +9). Dahar beurang: 11:30 dugi ka 12:30 pm
  • Osaka (Futures): 16:30 dugi 19:00 (UTC: +9)
  • Mongolia (TOP20, MSE A sareng B): 10:00 dugi ka 13:00 (UTC: +8)
  • Nepal (NEPSE): 11:00 dugi ka 15:00 (UTC: +6)
  • Qatar (DSM): 09:30 dugi 13:15 (UTC: +3)
  • Pakistan (KSE 100 sareng KSE 30): 09:30 dugi ka 15:30 (UTC: +5)
  • Singapura (SGX): 09:00 ka 17:00 (UTC: +8)
  • Thailand (SET50 sareng 100): 10:00 dugi ka 16:30 (UTC: +7)
  • Vietnam (VN sareng VN 30): 09:00 dugi ka 15:00 (UTC: +7). Dahar beurang: 11:30 dugi ka 13:00 siang

Kuring miharep tulisan ieu parantos nyayogikeun inpormasi anu anjeun milari ngeunaan pasar saham Cina. Kuring ngingetan yén nanem modal anu urang damel kedah sasarengan tina analisa pasar sareng indéks sateuacanna dina raraga ngirangan résiko minimal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   THIAGO cenahna

    Investasi di pasar saham sok janten pilihan anu saé pisan. Kuring gaduh bisnis di Kolombia ti saprak 2002 ngeunaan plastik, éta saé pikeun kuring, kuring henteu tiasa ngawadul. Kuring kantos resep dagang sareng taun kamari kuring ngaraos parantos waktos kanggo nanem modal. Kuring ngahubungi Foster Swiss, konsultan Swiss anu kuring parantos ngagaduhan rujukan ti kenalan sareng aranjeunna ngabantosan kuring dina prosés anu lengkep. Kuring parantos ningali buah-buahan, kuring parantos hadé pisan, sareng kuring parantos terang yén kuring gaduh tabungan anu ngalikeun.

    1.    Alexander moncada cenahna

      Halo Thiago! Kuring ogé parantos damel sababaraha kali sareng Foster Swiss pikeun ngalakukeun inpormasi anu langkung pinter sareng mamatahan kuring ngeunaan cara anu pangsaéna pikeun ngajagaan tabungan kuring. Sakumaha saé pangalaman anjeun anu saé sapertos kuring. Aranjeunna alus teuing.