Tanda kutip Robert Kiyosaki

Tanda kutip Robert Kiyosaki masihan naséhat pikeun ngahontal kabébasan kauangan

Ayeuna, salah sahiji pikiran ékonomi anu hébat nyaéta Robert Kiyosaki, anu hargana sakitar $ 100 juta. Ekonom, pangusaha sareng panulis ieu parantos janten investor pangaruh berkat taun diajar sareng pangalaman na. Kukituna, Frasa Robert Kiyosaki pinuh ku hikmah, pikeun anu kami nyarankeun pikeun ningali aranjeunna.

Dina tulisan ieu kami bakal ngadaptarkeun 50 frasa pangsaéna Robert Kiyosaki. Salaku tambahan, urang bakal ngobrol ngeunaan bukuna "Rich Dad Poor Dad" sareng Money Flow Quadrant.

50 frasa pangsaéna Robert Kiyosaki

Frasa Robert Kiyosaki pinuh ku hikmah

Ekonom anu hébat sering ngumpulkeun taun sareng taun pangalaman sareng ilmu. Kusabab kitu, frasa Robert Kiyosaki Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diajar sareng ngeunteung kana dunya kauangan sareng stratégi urang.

  1. Kalah nyerah nalika maranéhna gagal. Tien Juara gagal dugi ka hasil. "
  2. "Dina kahirupan nyata, jalma anu paling palinter nyaéta jalma anu ngalakukeun kasalahan sareng diajar ti aranjeunna. Di sakola, jalma paling palinter nyaéta jalma anu henteu ngalakukeun kasalahan. "
  3. "Nalika anjeun dugi ka wates anu anjeun terang, waktuna pikeun ngalakukeun sababaraha kasalahan."
  4. "Jalma-jalma anu paling suksés dina kahirupan nyaéta anu naroskeun. Aranjeunna teras-terasan diajar. Aranjeunna teras-terasan tumuh. Aranjeunna teras-terasan ngadorong. "
  5. "Jalma anu henteu ngabiayaan anu ngupingkeun ahli kauangan ibarat lemmings anu ngan ukur nuturkeun pamimpinna. Aranjeunna lumpat turun gunung kana lautan kateupastian finansial ngarep-ngarep ngojay ka sisi anu sanés. "
  6. "Alesan utama jalma gaduh kasusah kauangan sabab aranjeunna nampi naséhat kauangan ti jalma miskin atanapi juragan penjualan."
  7. "Kamampuh pikeun ngajual nomer hiji dina bisnis. Upami anjeun henteu tiasa ngajual, tong repot-repot mikir janten gaduh usaha. "
  8. «Langkung gampang pikeun cicing dina nangtung, nyempad, sareng nyarios naon anu lepat. Nangtungna pinuh ku jalma. Kéngingkeun maén. "
  9. «Cinta duit moal goréng. Anu goréng nyaéta kurangna artos.
  10. «Masalahna sareng sakola nyaéta aranjeunna masihan anjeun waleran teras aranjeunna masihan ujian. Hirup henteu kitu. "
  11. «Ngalaksanakeun kasalahan henteu cekap pikeun ngajantenkeun anjeun hébat. Anjeun kedah ngaku kasalahan sareng diajar ti aranjeunna pikeun ngajantenkeun kauntungan anjeun. "
  12. Keluhan kaayaan anjeun ayeuna dina kahirupan teu aya gunana. Sabalikna, nangtung sareng ngalakukeun hal pikeun ngarobih dirina. "
  13. "Di dunya anu robih gancang ayeuna, jalma anu henteu nyandak résiko mangrupikeun anu nyandak résiko anu nyata."
  14. "Sieun janten béda ngajantenkeun seueur jalma milari cara énggal pikeun méréskeun masalahna."
  15. «Gampang cicing sapertos anjeun, tapi henteu gampang dirobah. Seueur jalma milih tetep sami dina kahirupan. "
  16. "Anu meunang henteu sieun éléh, anu éléh. Gagal mangrupikeun bagian tina prosés kasuksesan. Jalma anu nyegah kagagalan ogé ngajauhkeun kasuksésan. "
  17. “Anu beunghar mésér kamewahan terakhir, sedengkeun kelas menengah biasana mésér kamewahan heula. Kunaon Kanggo disiplin émosional. "
  18. "Upami anjeun teras-terasan ngalaksanakeun naon anu diperéntahkeun ku Ibu sareng Bapa (angkat ka sakola, kéngingkeun padamelan sareng ngahémat artos) anjeun bakal éléh."
  19. "Kadang-kadang naon anu leres dina mimiti hirup anjeun henteu di akhir umur anjeun."
  20. “Biasana, seueur artos anjeun ngasilkeun, artos langkung anjeun méakkeun. Éta sababna langkung seueur moal ngajantenkeun anjeun beunghar. Asét anu bakal ngajantenkeun anjeun beunghar. "
  21. "Ngamimitian bisnis sapertos luncat tina pesawat tanpa payung terjun. Di tengah pangusaha pengusaha mimiti ngadamel parasut sareng ngantosan éta dibuka sateuacan pencét taneuh. "
  22. "Kecap anu paling merusak di dunya nyaéta 'énjing'."
  23. "Sangkan suksés dina bisnis sareng investasi anjeun kedah nétral sacara émosional kanggo menang sareng éléh. Ngéléhkeun sareng éléh mangrupikeun bagian tina gim.
  24. "Gairah mangrupikeun awal kasuksésan."
  25. "Fokus anu beunghar dina kolom asetna, sedengkeun anu sanésna pokus kana kolom penghasilanana."
  26. «Jalma anu paling suksés nyaéta nonconformists anu teu sieun naroskeun kunaon? nalika sadayana pikir éta atra. "
  27. "Bagian anu paling hese tina perobihanna bakal ngaliwat kanyahoan."
  28. Ngantosan meakeun tanaga anjeun. Lalakon nyiptakeun énergi.
  29. 'Seueur jalma hoyong sesa dunya ngarobih diri. Cobi ku kuring dicarioskeun, langkung gampang pikeun ngarobih diri tibatan sesa dunya. "
  30. "Langkung seueur jalma milari kaamanan, langkung-langkung anjeunna nyerah dina ngendalikeun hirupna."
  31. "Kuring prihatin ka sadaya jalma anu fokus pisan kana artos sanés kana kabeungharan anu paling ageung, anu mangrupikeun pendidikanana. Upami jalma nyiapkeun fleksibel, tetep pipikiran sareng diajar, aranjeunna bakal beunghar tina parobihan. Upami aranjeunna pikir artos bakal méréskeun masalahna, kuring sieun éta bakal ngalaman jalan anu sesah. "
  32. «Rencana mangrupikeun jembatan pikeun impian anjeun. Tugas anjeun pikeun ngarencanakeun atanapi sasak anu saé, supados impian anjeun janten kanyataan. Upami anjeun ngan ukur cicing di bank ngimpikeun sisi sanésna, impian anjeun bakal janten impian salamina. "
  33. "Langkung seueur kuring résiko ditolak, bakal gedé kamungkinan kuring ditampi."
  34. «Sababaraha kali anjeun bakal sadar yén sanés indung anjeun atanapi bapak anjeun, salaki anjeun atanapi pamajikan anjeun, atanapi murangkalih anu nahan anjeun. Dupi anjeun. Kaluar tina cara anjeun nyalira.
  35. "Kuring mendakan seueur jalma sangsara sareng damel langkung keras sareng langkung saderhana sabab aranjeunna nempel kana ideu anu lami. Aranjeunna hoyong kaayaan janten sapertos aranjeunna, aranjeunna nolak parobihan. Gagasan lami mangrupikeun tanggel waler anu pangbadagna. Éta tanggung jawab sabab henteu sadar yén ideu atanapi cara ngalakukeun hal ieu hasil kamari, kamari parantos musna. "
  36. 'Saha waé anu tiasa nyarioskeun résiko na. Pangusaha tiasa ningali pamayarannana.
  37. "Masa depan anjeun diciptakeun ku anu anjeun damel dinten ayeuna, sanés énjing."
  38. «Kaputusan anjeun nandakeun takdir anjeun. Luangkeun waktos pikeun nyandak kaputusan anu leres. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan, moal aya kajadian; diajar ti dinya sareng tong ngulang deui. »
  39. Pernah nyarios anjeun teu mampu naon-naon. Éta sikep goréng. Taroskeun ka diri anjeun kumaha anjeun mampuh.
  40. "Wayah anjeun mutuskeun ngadamel portopolio panghasilan pasip, hirup anjeun bakal robih."
  41. «Di sakola urang diajar yén kasalahan anu goréng, urang dihukum pikeun ngalakukeunana. Nanging, upami anjeun ningali cara manusa dirancang pikeun diajar, éta ngalangkungan kasalahan. Urang diajar leumpang ku ragrag. Upami urang henteu pernah murag, kami moal jalan-jalan. "
  42. "Anjeun bakal ngalakukeun sababaraha kasalahan, tapi upami anjeun diajar tina éta, éta kasalahan bakal ngajantenkeun hikmah, sareng hikmah penting pisan pikeun beunghar."
  43. Bédana antara anu beunghar sareng anu miskin nyaéta kieu: anu beunghar nanem modal artos na nyéépkeun sésana. Jalma miskin nyéépkeun artosna sareng nanem modal sésa. "
  44. «Aset pangpentingna anu urang gaduh nyaéta pikiran urang. Upami anjeun parantos terlatih, anjeun tiasa nyiptakeun kabeungharan sajumlah siga anu instan. "
  45. "Upami anjeun hoyong ngahontal kabébasan finansial anjeun kedah janten jalmi anu sanés tibatan anu ayeuna sareng ngantepkeun naon anu nahan anjeun tiheula."
  46. «Milarian kaulinan anu anjeun tiasa kéngingkeun sareng ngalakukeun hirup anjeun pikeun maénkeun éta; maén meunang. "
  47. Anjeun ngan ukur miskin upami nyerah. Anu paling penting nyaéta anjeun ngalakukeun hiji hal. Kaseueuran jalma ngan ukur ngobrol sareng impian janten beunghar. Anjeun parantos ngalakukeun hiji hal.
  48. "Salah sahiji hal anu paling saé pikeun jalma anu nyobian hal-hal anu énggal sareng ngalakukeun kasalahan nyaéta yén ngalakukeun kasalahan ngajantenkeun anjeun hina. Jalma hina langkung seueur diajar tibatan jalma bodo. "
  49. Émosi ngajantenkeun urang janten manusa. Aranjeunna ngajantenkeun kami nyata. Kecap émosina asalna tina énergi dina gerak. Jujur sareng émosi anjeun sareng anggo émutan sareng émosi pikeun kauntungan, sanés ngalawan anjeun. "
  50. Intél ngajawab masalah sareng ngahasilkeun artos. Duit tanpa intél finansial nyaéta artos anu leungit gancang. "

Bapana euyeub rama goréng

Buku Robert Kiyosaki anu paling kawéntar nyaéta "Pa Sugih, Pa Miskin"

Frasa Robert Kiyosaki sanés ngan ukur ékonom ieu nawiskeun kami langkung seueur terang, bukuna "Rich ayah, bapak miskin" disarankeun pisan. Dina éta nyorot paripolah anu béda-béda anu tiasa dipimilik ku jalma pikeun artos, damel komo kahirupan. Topik utama anu dibahas dina buku kauangan ieu nyaéta kieu:

  • Beda antara perusahaan sareng individu: Perusahaan mimiti nyéépkeun naon anu kedah dibéakeun teras mayar pajeg. Sabalikna, individu mayar pajeg heula sateuacan nyéépkeun.
  • Aksés ka perusahaan: Éta mangrupikeun éntitas buatan anu tiasa dianggo ku saha waé. Nanging, jalma miskin umumna henteu terang kumaha gaduhna atanapi henteu ngagaduhan aksés ka aranjeunna.
  • Pentingna pendidikan kauangan.

Kuadran aliran duit

Nalika urang nyarioskeun kuadran aliran artos, hartosna urang sistem anu nganalisis pola méntal jalma dina tingkat kauangan. Numutkeun ka Robert Kiyosaki, aya total opat pola pikir anu béda nalika ngahasilkeun artos. Anjeunna ngajelaskeun aranjeunna dina diagram anu bentukna nyaéta sumbu Cartesian anu ngagaduhan opat kuadran:

  1. Pagawe (E): Anjeun ngasilkeun artos dina bentuk gaji, nyaéta, anjeun damel pikeun batur. Sisi kénca kuadran.
  2. Pakaryan mandiri (A): Kéngingkeun artos damel kanggo nyalira. Sisi kénca kuadran.
  3. Pamilik bisnis (D): Anjeunna gaduh usaha anu ngajantenkeun artos. Sisi katuhu kuadran.
  4. Investor (I): Anjeun nempatkeun artos anjeun pikeun dianggo pikeun anjeunna ngalangkungan investasi. Sisi katuhu kuadran.
Tulisan anu aya hubunganana:
Petikan Peter Lynch

Urang sadayana kagolong kana salah sahiji tina opat kuadran ieu. Kaseueuran anu di beulah kénca miskin atanapi kagolong kelas menengah, sedengkeun anu di beulah katuhu nyaéta beunghar.

Kuring miharep éta cutatan Robert Kiyosaki parantos ngabantosan anjeun numuwuhkeun dina hal strategi investasi sareng pola pikir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.