Bungkusan sareng pangiriman: jinis naon anu aya sareng mana anu pangsaéna

pilihan pengiriman anu dipibanda ku perusahaan

Nalika anjeun gaduh bisnis sareng anjeun kedah ngirim produk ka palanggan, anjeun henteu teras-terasan ngagaduhan A atanapi B. Nyaéta, anjeun henteu ngagaduhan pilihan pikeun ngirimkeun kana kotak atanapi dina amplop. Sabenerna, aya seueur jinis bungkusan, boh dina kotak atanapi di bisi amplop. Sarua ogé pikeun pilihan pengiriman. Henteu ngan ukur tiasa nganggo Correos, anjeun ogé ngagaduhan seueur perusahaan kurir anu tanggung jawab nyandak pesenan ka anu nampi.

Upami anjeun henteu kantos lirén mikirkeun sateuacanna sareng ayeuna anjeun hoyong terang naon bungkusan anu tiasa anjeun anggo, cara anu béda pikeun ngagunakeunana, atanapi pilihan anu anjeun kedah kirimkeun produk anjeun, didieu urang bakal nyarios sadayana di handap. Janten, anjeun bahkan tiasa nganggap kiriman salaku bentuk diferensiasi perkawis persaingan.

Naha cara produk dikirimkeun penting

Naha cara produk dikirimkeun penting

Nalika hiji jalma mesen online (atanapi ku cara anu sanés anu ngalibatkeun nampi di bumi atanapi kantor ku kurir atanapi ku pos), urang terang yén anu paling henteu aranjeunna tiasa tingali nyaéta bungkusna. Pikeun aranjeunna hal anu paling penting nyaéta naon anu aya di jero. Nanging, anu leresna nyaéta ngurus "kesan munggaran" anu anjeun lakukeun sakumaha atanapi langkung penting pikeun ngajaga anu aya dina jero.

Kituna, nalika damel sareng bungkusan anu béda, éta penting téangan mana anu paling pas numutkeun jinis produk anu anjeun badé kirimkeun; sanés ngan ukur pikeun nyegah buruk, tapi ogé kusabab anjeun tiasa nyiptakeun rasa jéntré anu ngajantenkeun jalma éta ngulang deui nalika ngagaleuh deui.

Nganggo kotak warna, nganggo logo perusahaan, atanapi bahkan pita pribadi (diwarnaan, kalayan nami perusahaan, kalayan detil atanapi gambar, sareng sajabana) tiasa janten pilihan anu cocog.

Masalahna nyaéta, nalika ngeunaan pengiriman barang, urang teras pikir yén ngan aya dua pilihan: amplop atanapi kotak. Tapi dina kanyataanna, aya seueur deui.

Jenis bungkusan pikeun perusahaan

Jenis bungkusan pikeun perusahaan

Bayangkeun yén anjeun kedah ngirim produk. Anu biasa anjeun pikirkeun ngeunaan ngirimkeun kana kotak sareng éta waé tapi, upami éta leutik pisan, tibatan kotak anjeun tiasa nganggap kantong, atanapi amplop. Atanapi meureun kotak alit. Di pasar bungkusan, aya seueur pilihan pikeun dipilih. Gumantung kana matéri, anjeun tiasa mendakan kieu:

  • Palét: Éta mangrupikeun pilihan pangageungna anu matak ngamudahkeun pikeun mindahkeun barang beurat bari dijagaan sadaya sisi.
  • Wadahna: Mangrupikeun metode pengiriman barang perdagangan skala ageung, sabab urang nyarioskeun barang ageung kalayan kapasitas anu ageung sareng dianggo ngangkut barang dagangan ku darat, laut atanapi hawa.
  • Kantong: Aranjeunna lumayan murah, sareng seueur diantarana biasana sumping sareng bungkus gelembung pikeun ngajagi anu aya di jero. Anu terakhir naékkeun harga sakedik tapi dina bungkusanna, aranjeunna paling henteu mahal.
  • Amplop:Kasus amplop mirip di luhur. Aya seueur ukuran, kalayan atos ageung atanapi kirang, kalayan bungkus gelembung pikeun nangtayungan pedalaman, jsb. Harga na sakitar kantong sabab hargana murah pisan. Seuseueurna didamel tina kertas tina beurat atanapi karton anu benten (heuras atanapi lemes, éta gumantung kana kandelna).
  • Karung: Karung langkung ageung tibatan kantong atanapi amplop, sareng sana ogé tiasa tina kertas, biasana anjeun mendakan éta tina plastik atanapi lawon. Tujuanana pikeun ngajagi naon anu aya di jero, éta sababna aranjeunna diciptakeun ku lapisan anu sanés, sakali dieusian, caket.
  • Kantong tiup: Bungkusan ieu ngagaduhan ciri yén éta diémbohan ku hawa bertekanan nalika éta ditutup, dina cara sapertos éta ngajaga produk supados henteu gerak iraha waé. Nalika anjeun mukakeunana, hawa kabur sareng produk na gembleng. Éta langkung awis tibatan kantong normal, kusabab sistem anu dibabawa.
  • Buleud: Buleudna aya saalam dunya. Henteu ngan ukur aya kotak karton anu biasa anu anjeun tampi, tapi aya deui anu langkung heuras, kotak termal (anu tahan tina tiis atanapi panas, kotak modular (pikeun nempatkeun hiji dina kotak anu sanés) ... Anu paling murah nyaéta anu dasar, anu paling loba dianggo ku usaha dibarengan amplop sareng kantong.

Pilihan pengiriman: mana anu langkung saé?

Pilihan pengiriman: mana anu langkung saé?

Sakali anjeun terang jinis bungkusan, sareng pilihan anu paling murah anu anjeun tiasa milih, pangiriman mangrupikeun hal anu penting anu kedah diperhatoskeun. Kusabab henteu ngan ukur Kantor Pos; ogé perusahaan kurir. Sareng di jerona, aya seueur anu tiasa dipilih (henteu ngan anu paling dikenal sapertos Seur, MRW, Correos Express, Nacex, DHL, sareng sajabana) tapi aya deui anu kirang dikenal tapi tiasa nguntungkeun pisan.

Gemblengna, naon anu anjeun kedah perhatoskeun nyaéta tujuan pikeun produk anu anjeun badé jual. Upami ieu bakal nasional, nyaéta pengiriman barang ka nagara anu sami, anjeun tiasa milih perusahaan anu ngaliput sadayana kota sareng anu ogé masihan anjeun harga anu saé; Tapi upami kintunan anjeun internasional, éta pantes netepkeun perjanjian atanapi kolaborasi sareng perusahaan pikeun ngatasi anu nasional sareng internasional.

Naon anu paling murah? Tanpa ragu, Kantor Pos. Perhatoskeun yén perusahaan ieu ngagaduhan pilihan yén padamelan mandiri (utamina upami aranjeunna didaptarkeun di sababaraha bagian IAE) tiasa ngirim produk kalayan harga anu langkung terjangkau. Salaku conto, buku anu hargana murah antara 3 sareng 7 euro, éta panginten biaya pangusaha 30-50 sén kanggo ngirimna. Upami urang ogé hoyong mastikeun, naékna henteu luhur teuing.

Di sisi anu sanésna, ku kurir harga biasana langkung luhur; Utamana upami di awal usaha anjeun anjeun teu ngagaduhan seueur pesenan. Upami aya jumlah pengiriman barang anu ageung, perusahaan nawiskeun harga anu sangat terjangkau, tapi biasana henteu sapertos di Correos.

Ayeuna, dina dua kasus aya kaunggulan sareng karugian. Salaku conto, di Correos anjeun ngagaduhan masalah anu, sering, produkna henteu dugi dina waktosna, atanapi éta leungit. Samentawis di Kurir tiasa waé dugi ka pangiriman. Sanaos henteu dibébaskeun tina sangsara musibah dina dagangan, éta ical, jst.

Ngawalon mana ti dua anu langkung saé rumit. Salaku langkung ekonomis, Correos; sakumaha langkung épisién, kurir. Pilihan anu pangsaéna? Masihan palanggan pilihan. Ku cara kieu, éta nyandak kaputusan dumasar kana waktos ngantosan atanapi harga anu jasa jasa pengiriman mungkin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yari rodriguez cenahna

    Saé pisan, hatur nuhun kanggo inpormasi.