çfarë është indeksi xhin

Çfarë është Indeksi Gini?

Me këtë rast do të flasim për Indeksin Gini për këtë, ne do të bëjmë një hyrje të shkurtër rreth asaj që është një indeks dhe marrëdhëniet e tij me lakoren Lorenz

hipotecas

Si funksionojnë hipotekat?

Theshtë momenti të pyesni veten nëse hipotekat duhet të kontraktohen me një normë fikse ose përkundrazi do të jetë më mirë të vazhdoni me variablat

rëndësia e kursimit

Rëndësia e kursimit

Nëse keni një të ardhur të qëndrueshme që ju lejon të mbuloni të gjitha nevojat tuaja pa ndonjë problem, ju mund ta shihni kursimin si të panevojshëm dhe se do t'ju marrë vetëm disa para që mund t'i përdorni menjëherë.

Kapitali fiks

Kapitali fiks, për çfarë shërben dhe për çfarë shërben? Ne ju tregojmë gjithçka në lidhje me mallrat që kompanitë kanë si pjesë e procesit të tyre të prodhimit.

Llogaria më e mirë e pagave

Llogaria më e mirë e pagave

Llogaritë më të mira të pagave të vitit dhe siç shihet në vitet e mëparshme, për një vit tjetër renditja përsëri drejtohet nga llogaria e pagave e Bankinter.

PBB sipas vendit

Produkti i brendshëm bruto (PBB) ose vlera totale e tregut e të gjithë mallrave dhe shërbimeve përfundimtare që prodhohen në një vend gjatë një viti

7 janar tregjet e aksioneve bien në Kinë

Çfarë ndodhi me Kinën

Humbja që është përjetuar në tregjet botërore është për shkak të faktit se Kina është një nga konsumatorët kryesorë në shumicën e vendeve