Renditet papunësia

A renditet papunësia?

Një nga shqetësimet më të mëdha që mund të keni kur jeni të papunë është nëse tregtoni gjatë kësaj periudhe kohore.

7 janar tregjet e aksioneve bien në Kinë

Çfarë ndodhi me Kinën

Humbja që është përjetuar në tregjet botërore është për shkak të faktit se Kina është një nga konsumatorët kryesorë në shumicën e vendeve

llotari shtetërore

Privatizimi i ONLAE

A ka kuptim të privatizohen llotaritë dhe lojërat e fatit të shtetit? Këtu shpjegojmë pro dhe kundër, si dhe mënyrën e shfrytëzimit të mundësisë.