Xhulio Moral

Emri im është Julio Moral dhe unë kam një diplomë në ekonomi nga Universiteti Complutense i Madridit. Pasioni im i madh është ekonomia / financa dhe natyrisht, bota emocionuese e investimeve. Për disa vite tani, unë kam qenë me shumë fat që kam mundur të siguroj jetesën nga tregtia në internet.