Jose Manuel Vargas

Që në rininë time të hershme, kam qenë i magjepsur nga struktura komplekse e tregjeve dhe rrjedha e pandërprerë e financave globale. Kurioziteti më shtyu të studioja ekonominë, ku zbulova bukurinë e modeleve ekonomike dhe saktësinë e kontabilitetit. Me çdo bilanc që kam balancuar dhe çdo tendencë tregu që kam analizuar, pasioni im për këtë fushë vetëm sa u rrit. Tani, si një shkrimtar i ekonomisë, jam i përkushtuar për të zbuluar misteret e ekonomisë për lexuesit e mi. Çdo ditë është një mundësi e re për të eksploruar thellësitë e politikës monetare, luhatjet e tregut të aksioneve dhe modelet e reja të tregtisë ndërkombëtare. Përpiqem të përkthej zhargonin teknik në një gjuhë të arritshme, në mënyrë që neofitët dhe ekspertët të mund të vlerësojnë nuancat e kësaj disipline.