10 kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë

kompanitë në Spanjë

Ne duam të jemi më të mirët dhe duam punojnë me më të mirë, Nuk ka dyshim. Nuk ka rëndësi nëse jemi shkencëtarë, këshilltarë financiarë, trajnerë, llogaritarë, murator apo bravandreqës, të gjithë gjithmonë duam të përmirësojmë njohuritë tona dhe se kompania për të cilën punojmë është më e mira, në të gjitha aspektet.

Kompanitë gjithashtu kanë atë ëndërr: të jenë kompania më e mirë për të punuar në Spanjë Shtë një garanci se më i miri do të jetë në radhët e tyre, dhe njerëzit, padyshim, gjithashtu dëshirojnë të jenë pjesë e kompanisë më të mirë për të punuar në Spanjë ose në botë. 10 kompanitë më të mira për të punuar në SpanjëPor së pari, ne duam të flasim për një seri pikash.

Si i zgjidhni kompanitë më të mira për të punuar? Para se t'ju prezantojmë me këto kompani, le të flasim pak për ato pika.

Si zgjidhen kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë?

Së pari, është mirë të njihni faktorët ose elementët që e bëjnë një kompani më tërheqëse se një tjetër në tregun e punës dhe në të gjitha renditjet e OJQ-ve dhe organizatave të ndryshme.

Këta janë faktorët që e bëjnë një kompani tërheqëse për tregun e punës:

pune ne Spanje

Besueshmëria e udhëheqësve të saj

I referohet aftësisë së drejtorëve të ndërmarrjeve për të pasur udhëheqjen e tyre për pjesën tjetër të organizatës. Nëse drejtuesit janë të aftë të transmetojnë objektivat dhe misionet e kompanisë tek punonjësit e tyre, por edhe me mbështetje, motivim dhe natyrisht, me etikë profesionale.

Respekt për të gjithë anëtarët e organizatës

Organizatat me bosë imponues, të cilët nuk përfshijnë punonjës të tjerë dhe janë tepër hierarkikë, nuk janë të mira për mjedisin e punës. I referohet respektit për punën e secilit person, pavarësisht pozicionit të tij, dhe mënyrës se si t'i përfshijë ata në objektivat e kompanisë.

Mundesi te barabarta

I referohet barazisë në të gjitha kuptimet, pavarësisht nga seksi, kombësia, feja dhe puna, as favorizimi personal në drejtim të ngritjes në detyrë të personelit, zëri në vendimmarrje por edhe për sanksionet e mundshme.

Krenaria e përkatësisë në organizatë

Isshtë rezultat i një kulture të mirë organizative dhe është e lehtë për tu shpjeguar: krenaria për të punuar në kompani ose organizatë.

Mjedisi i punës

I referohet mjedisit të punës, për shembull, shoqërimit, bashkëjetesës së shkëlqyeshme midis anëtarëve të një organizate, ambienti i punës është i këndshëm.

10 kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë

Kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë

Tani që e dimë pse një kompani është më e mirë se një tjetër (të) për të punuar, tani mund të njohim kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë, pavarësisht nga madhësia e organizatës ose degës së saj.

Novartis

Isshtë një kompani kushtuar bioteknologji dhe farmaceutikë, dhe ka rreth 2000 persona në organizatë. Ka një prani në 39 vende dhe rreth 10 nënndarje. Përveç suksesit të saj në biznes, ajo është pjesë e kësaj renditje sepse jo vetëm që është e aftë të tërheq njerëz me përgatitje të shkëlqyeshme, por gjithashtu promovon trajnimin e vazhdueshëm të punonjësve të saj.

Kësaj mund t’i shtojmë angazhimin e tij shoqëror në fondacione të ndryshme që luftojnë diskriminimin e punës në cilëndo nga format e tij, duke promovuar integrimin e imigrantëve dhe invalidëve në botën e punës.

Bain

Bain është një kompani këshilluese strategjike i cili përbëhet nga rreth 100 persona. Thirrja e tij është se më shumë sesa tërheqja e profesionistëve, ata i përkushtohen trajnimit të stafit të tyre, duke krijuar strategji që formojnë karrierën e tyre profesionale dorë për dore. Ata tërheqin njerëz me përvojë të gjerë, të sapodiplomuar dhe të cilët po ndjekin diplomat e tyre bachelor ose master.

Përveç kësaj, ata kanë një projeksion të shkëlqyeshëm profesional, si në nivel lokal ashtu edhe në atë ndërkombëtar.

Cigna

Cigna është një kompania e sigurimeve shendetesore me rreth 150 punonjës në radhët e saj me një prani në më shumë se 30 vende dhe 70 milion klientë. Kompania ka qenë e pranishme në Spanjë që nga viti 1954 dhe, falë kësaj, ata tashmë kanë një reputacion të shkëlqyeshëm në tregun spanjoll të punës.

Pse është Cigna në renditje? Sepse është një kompani në rritje dhe projeksion të vazhdueshëm, pavarësisht jetëgjatësisë së saj në tregun Spanjoll dhe sepse mjedisi i saj i punës është i shkëlqyeshëm.

mundipharma

Mundipharma është një kompani bioteknike e cila lindi në Spanjë vetëm në vitin 2003, por që është pjesë e Purdue-Mundipharma-Napp me një prani në 40 vende të botës dhe 6000 punonjës në të gjithë botën në radhët e saj.

Në vitin 2013 dhe 2014 ata u emëruan kompania më e mirë për të punuar në kategorinë e punonjësve 50-100.

EMC

EMC është një nga kompanitë më inovative për sa i përket teknologjisë së informacionit i referohet, duke u përqëndruar veçanërisht në informatikën në re: menaxhimi, ruajtja, prodhimi dhe analiza e informacionit në re për kompanitë e të gjitha llojeve dhe madhësive.

Ajo ka një prani në 86 vende dhe ka 70.000 njerëz në radhët e saj. Brenda EMC stafi juaj mund të ndërtojë një karrierë profesionale së bashku me kompaninë, duke bashkëpunuar në zhvillimin e tyre akademik dhe profesional.

Cisco

Nëse jeni të vetëdijshëm për teknologjinë dhe ju pëlqejnë pajisjet, ju e dini që të flasësh për Cisco është të flasësh për njërën nga këto kompanitë më të mëdha dhe më inovative në botë. Cisco u themelua në 1984 dhe ata prodhojnë, riparojnë, mirëmbajnë dhe zhvillojnë produkte të lidhura me telekomunikacionin.

Kushdo që ka një karrierë të lidhur Telekomunikacionit ju do të jeni më shumë se të ngazëllyer dhe krenar për të punuar në Cisco. Ne mund të flasim për të gjitha politikat e tyre të rekrutimit dhe kompensimit, por ato janë të tepërta kur flasim për një kompani me reputacion si ajo e Cisco.

Grupi Mars

Ne po flasim për kompaninë më të mirë për të punuar në 2015 për kompanitë me 500-1000 të punësuar. Marsi është një kompani që prodhon ushqim dhe është fprodhues të produkteve të tilla si M & Ms, Royal Canin, Whiskas, Frolic dhe shumë më tepër. Ata gjenerojnë 33 miliardë dollarë shitje në vit dhe 72.000 punonjës në të gjithë botën.

Në Spanjë jeta e tyre është më e shkurtër, ata kanë pak më shumë se 30 vjet që kanë zbarkuar dhe kanë 870 punonjës në të gjithë vendin. Beenshtë emëruar kompania më e mirë për të punuar në 2015.

microsoft

A ka ndonjë që nuk e njeh Microsoft-in? Ne po flasim për kompaninë që solli informatikë në pothuajse çdo shtëpi dhe që gjeneron miliarda dollarë çdo vit. Praktikisht të gjitha kompjuterët personalë kanë të instaluar Microsoft Windows.

Isshtë një nga kompanitë më të mira për të punuar, jo vetëm në Spanjë, por në botë, sepse promovon karriera profesionale, projeksioni i madh i punës së një kompanie të kësaj madhësie është i madh, dhe ambienti i punës është i patëmetë. Çdokush dëshiron të punojë në Microsoft, i thjeshtë dhe i thjeshtë.

Adecco

Adecco është furnizuesi më i madh i burimet njerëzore jo vetëm nga Spanja, por nga e gjithë bota. Ajo ka një prani në 60 vende me 28.000 punonjës në 5.500 zyra që ofrojnë burime të jashtme, trajnime dhe kërkime të personelit në më shumë se 100.000 kompani.

Ajo është gjithmonë pjesë e renditja e kompanive më të mira për të punuar për: ka një mjedis të favorshëm për projeksion dhe punë për të zhvilluar një karrierë profesionale, përveç kësaj, punonjësit janë krenarë që veshin këmishën Adecco, pasi ato ndihmojnë kompanitë, por edhe njerëzit për të gjetur një punë më të mirë.

ING

Po flasim për një nga kompanitë e produktet kryesore të sigurimeve dhe financiare të botës, me një prezencë në 40 vende me 53.000 të punësuar. Në Spanja punon me markën ING Direct.

ING ofron një udhëheqje të pamohueshme, duke shijuar më të mirën në sektor në radhët e saj, me një politikë të shkëlqyeshme motivuese dhe shpërblimi, me një ambient të shkëlqyeshëm pune dhe projeksion profesional.

Kompanitë më të mira për të punuar në botë

kompanitë më të mira në botë

Pasi të keni mbaruar së shikuari kompanitë më të mira për të punuar në Spanjë, mund të jetë mirë të flasim për kompanitë më të mira për të punuar në të gjithë botën. Ne tashmë flasim për kompani me një xhiro dhe madhësi monstruoze, larg atyre që kemi përmendur këtu me disa qindra punonjës.

Këto janë kompanitë më të mira në botë për të punuar

 • Google - Teknologjitë e Informacionit
 • Instituti SAS - Teknologjitë e Informacionit
 • WL Gore & Associates - Produkte Tekstili
 • NetApp - Telekomunikacioni dhe Ruajtja dhe Menaxhimi i të Dhënave
 • Telefónica - Telekomunikacioni
 • EMC - Teknologjia e Informacionit
 • Microsoft - Softuer
 • BBVA - Shërbime financiare dhe sigurime
 • Monsanto - Bioteknologji dhe Agrokimikë
 • American Express - Shërbime Financiare

Studimet janë kryer në pothuajse 60.000 kompani dhe përfshijnë analiza brenda dhe jashtë ndërmarrjeve, me sondazhe dhe studime se si trajtohet stafi brenda tyre.

Për kompanitë, të qenit pjesë e kësaj liste nuk është vetëm një burim krenarie, por gjithashtu garanton marrjen e njerëzve gjithnjë e më të përgatitur, gjë që i bën rezultatet e tyre më të mira dhe më të mira, dhe pse jo, edhe një dozë reklamash falas që përforcon markën .

P.sh. Google nuk kujdeset për tërheqjen e stafit, Çdo ditë ju merrni qindra mijëra aplikime për punë, duke ju lejuar të përqendroni përpjekjet tuaja në zhvillimin e punonjësve tuaj sesa në rekrutimin e tyre.

Padyshim, kjo dhe të gjitha renditjet duhet t'u tregojnë kompanive rëndësinë dhe përparësitë e nxitjes së një mjedisi të shkëlqyeshëm pune, ku secili punonjës që e bën atë të vlerësohet, respektohet dhe motivohet.


Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.