Уреднички тим

Економија Финансии е веб-страница што е родена во 2006 година и има јасна цел: објавување вистинити, договорени и квалитетни информации за светот на економијата и финансиите. За да се постигне оваа цел, од суштинско значење е да се има тим од уредници кои се експерти во оваа област и кои немаат проблеми да ја кажуваат вистината каква што е; нема мрачни интереси или нешто слично.

Во Економија Финанзас можете да најдете многу разновидни информации кои се движат од многу основни концепти како што се што се VAN и IRR на други посложени како на пр нашите совети за успешно диверзифицирање на вашите инвестиции. Сите овие теми и многу други имаат место на нашата веб-страница, па ако сакате да откриете сè за што зборуваме, најдоброто нешто е што внесете го овој дел каде што ќе видите комплетен список на опфатени сите теми.

Нашиот тим објави стотици статии за економија, но има уште многу други теми што треба да се опфатат. Да дали сакате да се придружите на нашата веб-страница и бидете дел од нашиот тим писатели што едноставно морате пополнете ја оваа форма и ние ќе стапиме во контакт со вас што е можно поскоро.

 

Уредници

 • Енкарни Аркоја

  Економијата е нешто што нè интересира од првиот момент кога се занимаваме со крај со крај. Сепак, многу од ова знаење не учиме, затоа сакам да им помагам на другите да ги разберат концептите на економијата и да дадам совети или идеи за подобрување на заштедите или нивно постигнување.

Поранешни уредници

 • Хозе рецио

  Јас сум страстен за информациите, а особено за економијата и за пренесување на моите информации на луѓето за тие да можат подобро да управуваат со своите пари. Се разбира, со објективност и независност, повеќе ќе недостасуваше.

 • Касали на Клоди

  Инвестирав на пазарите со години, навистина од една или друга причина светот на инвестиции ме интересираше уште од средно училиште. Целиот овој аспект секогаш сум го негувал под искуство, студија и континуирано ажурирање на настаните. Нема ништо за што сум постраствен отколку да зборувам за економија.

 • Слика на зачувување на Хозе Мануел Варгас

  Јас сум страстен за економија и финансии, па оттука започнав со овој проект од кој се надевам дека ќе продолжам да учам и ќе го споделам моето знаење, ажурирани со сè што се случува на овој свет.

 • Алехандро Винал

  Јас сум страстен за студијата за економија и финансии, толку многу што моите студии завршија поврзани со овие области. Мојата амбиција е да придонесам за порамномерна распределба на ресурсите, што треба да биде предмет на економијата како општествени науки.

 • Julулио Морал

  Јас се викам Julулио Морал и имам дипломирано економија на Универзитетот Комплутенсе во Мадрид. Мојата голема страст е економија / финансии и секако возбудлив свет на инвестиции. Веќе неколку години сум имал голема среќа да можам да заработувам за живеење од трговија на Интернет.