Сузана Марија Урбано Матеос

Диплома за деловни науки, во филијалата на маркетинг, публицитет и маркетинг, професионален писател, нурнати во светот на вестите, во сите области, од нови технологии до iosубопитства, специјалист за финансии, девизен курс, валути, берза, инвестиции и вести во средства, но главно lубител на националните и меѓународните пазари, исконска мешавина за добивање и доставување најдобри вести и совети до финансиските читатели.