Касали на Клоди

Инвестирав на пазарите со години, навистина од една или друга причина светот на инвестиции ме интересираше уште од средно училиште. Целиот овој аспект секогаш сум го негувал под искуство, студија и континуирано ажурирање на настаните. Нема ништо за што сум постраствен отколку да зборувам за економија.