Слика на зачувување на Хозе Мануел Варгас

Јас сум страстен за економија и финансии, па оттука започнав со овој проект од кој се надевам дека ќе продолжам да учам и ќе го споделам моето знаење, ажурирани со сè што се случува на овој свет.